DOLAR 32,3165 0.19%
EURO 35,0649 -0.21%
ALTIN 2.275,89-0,06
BITCOIN 22782851,11%
Adıyaman
12°

AÇIK

12:37

ÖĞLE Vakti

CHP’li Köse: CHP’li belediyelere kumpas kuruyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, CHP'li belediyelerinin çalışmalarının, iktidar tarafından sekteye uğratmak istediklerini ve kumpas kurmaya çalıştıklarını ileri sürdü.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Sosyal medyayla halkı galeyana getiriyorlar”
Fatma Köse, bu davranışın hiçbir inançla bağdaşmadığını, yapılanın karalama kampanyalarının en çok iktidarı küçük düşürdüğünü belirtti.
Köse, özellikle Ankara ve İstanbul belediyeleri ile ilgili iftira atıldığını belirterek,”Özellikle CHP, Ankara ve İstanbul belediyelerini AKP’den alınca, iktidar kanadında hep bir hareketlilik var. Sürekli iftira atma, sürekli açık arama, sürekli yaftalama peşindeler. Ne gibi bir iftira atarak prestiji sallayabiliriz diye düşünüyorlar. Yahu bırakın işin ehli görevini yapsın. Şayet güzel yönetiyorsa buna sevinmelisin. Halkım güzel yönetiliyor demelisin. Ama sırf kendi insanları belediye başkanı olmadı diye bu kadar kumpasa gerek yok ki. Yok Mansur Yavaş para çalıyor, yok Ekrem İmamoğlu belediyede terörist besliyor. Bakın bu tür karalama kampanyaları işe yaramaz. Varsa bir sorun adalete bırakacaksın bu işi. Sosyal medyadan adalet sağlanmaz. Halkı galeyana getirmekten başka bir şey değil bu yapılanlar. Hangi inançta, hangi inanışta, hangi vicdanda iç savaş çıkartmak, iftira atmak, kumpas kurmak var?” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.