DOLAR 32,3694 0.15%
EURO 34,9865 -0.29%
ALTIN 2.324,490,23
BITCOIN 22761221,31%
Adıyaman
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:37

ÖĞLE Vakti

Eğitimcilerden Vefa Destek Grubuna Katkı

Adıyaman'da öğretmenlerinde içinde bulunduğu Vefa Destek Grubu'na İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’de eşlik ederek 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere evlerine gitti.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların maaşları ve Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde “Düzenli Merkezi Yardım” alan vatandaşların bin TL’lik ödemeleri, PTT önünde yoğunluk oluşmasını önlemek amacıyla Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerince evlerinde teslim ediliyor.

Öğretmenlerinde içinde bulunduğu Vefa Destek Grubuna İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’de eşlik ederek 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere evlerine gitti.

Ahmet Alagöz ziyarette,yaptığı açıklamasında, şu anda dünyayı tehdit eden bir Kovid-19 virüsünün mevcut olduğunu belirterek, “Her ilde olduğu gibi devletimiz ilimizde de Vefa Destek Grubu bu grup içerisinde birçok gönüllü öğretmen de yer alıyor. Bunun içerisinde okul müdürlerimiz var, öğretmenlerimiz var bunların hepsi isteyerek görev yapıyor. İşte bu arada bankaya gidemeyen ihtiyaçlarını gideremeyen veya sosyal destek hattından yardım isteyen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını vefa grubu içerisinde bizlerde karşılamak için görevlendirildik. Arkadaşlarımıza eşlik ediyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Yeter ki devletimizin uyarılarını dikkate alalım bu salgınında üstesinden millet olarak geleceğiz. Evde kal diyoruz, virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.”dedi.
 

Kaynak : PHA





Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.