DOLAR 32,3708 0.16%
EURO 34,9751 -0.29%
ALTIN 2.324,120,21
BITCOIN 22800170,40%
Adıyaman
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

İl Müftüsü Taşcı’dan Sosyal Medyadan Cuma Vaazı

Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Cuma namazı vaazını sosyal medya üzerinden yaptı.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyayı etkisi altına alan koranavirüs nedeniyle alınan önlemler kapsamında camilerde kılınan cemaat namazları bir süreliğine kapatılırken Ulu Cami’de İl Müftüsü Mehmet Taşcı, müftülüğe bağlı sosyal medya hesaplarından Cuma vaazı verdi.

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan mukaveleleri sosyal medya ve internet üzerinden yapılacağını duyuran Taşcı, şunları kaydetti:

“Biz tabi Diyanet İşler Başkanlığı olarak merkezde ve taşla da müftülüklerimiz olarak toplumu dini açıdan bilgilendirme görevini verilmiş olan kurumlarız. Dolayısı ile her ne kadar camilerimizde, kürsülerimizde, minderlerimizde cemanımızla buluşmaktan geçici bir sürede olsa  mahrum olsakta  Adıyaman il müftülüğü olarak ramazan ayının olmasa olması olan sohbetlerimizi vazgeçilmez olan mukavelelerimizi sosyal medya üzerinden internet üzerinde hem sohbetlerimizi yapacağız hem de nasihatlerimizi yapacağız.”

 

Kaynak : PHA





Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.