DOLAR 32,3669 0.14%
EURO 34,9800 -0.31%
ALTIN 2.323,970,21
BITCOIN 22748061,04%
Adıyaman
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:37

ÖĞLE Vakti

Milletvekili Aydın, 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Gününü Kutladı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın, yazılı açıklamasında, emek ve dayanışmanın bir toplumun ayakta kalabilmesi ve varlığını sürdürebilmesi için gerekli olan en önemli dinamiklerden olduğunu belirterek, “Ülkelerin geleceğinin şekillenmesinde ‘emek’ merkez kuvvettir. Üretim olmadan yapılan tüketim, toplumlar için bir felakettir ve sosyal denge ve dokunun çabucak bozulmasına sebebiyet verir.”dedi.

Mevcut durum içerisinde küresel bir salgınla karşı karşıya kalan dünyada, çarkların durmasının ülkelerin geleceği açısından nasıl da büyük bir risk oluşturduğunu herkesin yaşayarak gözlemleyebildiğine değinen Aydın, bu nedenle üretimde baş faktör olan emek ve emekçilerin her türlü saygıyı ve desteği fazlasıyla hak ettiğini kaydetti.

-“DÜNYAMIZDA ‘ALINTERİ’ HER DAİM KUTSAL KABUL EDİLMİŞTİR”

Aydın, değerler dünyasında, ‘alınteri’nin her daim kutsal kabul edildiğini belirterek, “İşçilerin ücretlerinin daha alın terleri kurumadan verilmesini salık veren bir  anlayışın mensupları olarak her bir işçimizin; insan onuruna yaraşır bir şekilde hayatını devam ettirebilmesi adına, ücret ve çalışma koşullarının makul bir seviyeye taşınması bu alandaki en büyük hedefimizdir.İlk kez 1 Mayıs’ı ‘Emek ve Dayanışma Günü’ ilan ederek, resmi tatil olarak belirlenmesini sağlayan AK Parti iktidarı ile emekçilerimiz için ücret, çalışma koşulları ve diğer sosyal haklar konusunda üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak hareket edilmekte ve her türlü gayret sarf edilmektedir.”ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin gelişen şartları içerisinde, toplumun diğer kesimlerine yönelik olduğu gibi emekçilerin de refah seviyesinin yükseltilmesi için mücadelelerini sonuna kadar sürdürmeye de devam edeceklerini dile getiren Aydın,”Bu vesile ile bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum.”dedi.

Kaynak : PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.