Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Belediye Konservatuarında yaz dönemi kursları başladı.
Pandemiden dolayı uzun süredir kapılarını kursiyerlerine açamayan Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Belediye Konservatuarı 2021 yaz dönemi kursları başladı.
Yeni eğitim dönemi hakkında bilgi veren yetkililer, “Pandemiden dolayı uzun zamandır ayrı kalmak zorunda kaldığımız kursiyerlerimizle çok şükür bir araya geldik. Alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından keman, gitar, bağlama, piyano, ney, resim ve tiyatro gibi bölümlerimize yoğun ilgi gösteren kursiyerlerimiz eğitimlerine başladı. 12 yaşından büyük kursiyerlerimizin ücretsiz olarak katılabildiği kurslarımızın sonunda başarılı olan kursiyerlerimize katılım belgesi takdim edeceğiz.” şeklinde bilgi verdi.
Kursiyerler ise kendilerine böyle bir imkan sunan Adıyaman Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.
Haber Merkezi
ASAYİŞ
25 Mayıs 2025GENEL
25 Mayıs 2025GENEL
25 Mayıs 2025ASAYİŞ
25 Mayıs 2025GÜNDEM
25 Mayıs 2025SİYASET
25 Mayıs 2025SİYASET
25 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.