Adıyaman Belediyesi tarafından “Eğlenceye hazır mısınız” temasıyla 1-2-3 Ekim tarihlerinde önemli bir festivalin organizasyonu gerçekleştirilecek.
Eğriçay Karali Parkı’nda düzenlenecek “Adıyaman Gençlik ve Çocuk Festivali” kapsamında birinci gün Kahtalı Mıçı, ikinci gün Erkan Serttaş ve Harfane Grubu, üçüncü gün ise, İlyas Yalçıntaş’ın yer alacağı programlarla birlikte, konser, sokak oyunları, animatörler ve nostaljik sinema gösterimi yapılacak.
Festival hazırlıkları hakkında bilgi veren yetkililer, Ekim ayının başından itibaren 3 gün üst üste devam edecek olan programların dolu dolu geçeceğini belirterek, Adıyamanlıların en iyi şekilde yararlanmasını amaçladıklarını belirttiler.
Kaynak: PHA

EĞİTİM
1 saat önceEKONOMİ
6 gün önceGENEL
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
6 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67914 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30903 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24162 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19510 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.