Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre, merkez üssü Adıyaman Çelikhan olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.38’deki deprem, yerin 7.06 kilometre derinliğinde oldu. Sarsıntı, Adıyaman’ın yanı sıra Malatya ve Gaziantep’te de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, deprem sonrasında tarama ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir can veya mal kaybı bilgisinin olmadığını belirtti.
Kaynak: PHA





EĞİTİM
2 gün önceGENEL
10 gün önceKÜLTÜR - SANAT
12 gün önceGENEL
13 gün önceKÜLTÜR - SANAT
10 Kasım 2025KÜLTÜR - SANAT
10 Kasım 2025GENEL
10 Kasım 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
66827 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
29853 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23089 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22447 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18438 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.