Gerçekleştirilen sürpriz hakkında açıklama yapan Kadın ve Gençlik Merkezi yetkilisi, “Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi olarak bir yandan kursiyerlerimize çeşitli alanlarda kurslar verirken, diğer taraftan da ihtiyaç duyan hemşerilerimizi evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu vesile ile down sendromlu Aysun kardeşimizi de evinde ziyaret ederek, hem saç kesimini gerçekleştirdik, hem de bünyemizdeki çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerimiz tarafından üretilen ürünleri kendisine hediye ettik” dedi.
Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Aysun’un ailesi ise, Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi yöneticilerine ve kursiyerlerine teşekkür etti.
Kaynak : PHA
ASAYİŞ
22 Mayıs 2025GENEL
22 Mayıs 2025GENEL
22 Mayıs 2025ASAYİŞ
22 Mayıs 2025GÜNDEM
22 Mayıs 2025SİYASET
22 Mayıs 2025SİYASET
22 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.