DOLAR 32,4752 -0.21%
EURO 34,9784 0.35%
ALTIN 2.435,270,51
BITCOIN 20975010,93%
Adıyaman
26°

KAPALI

04:02

İMSAK Vakti

Adıyaman’da iki grup arasında çıkan kavgada 4 kişi tutuklandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi tüfeklerden çıkan saçmalardan yaralanırken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi Turan Özdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. 
Aralarında husumet olduğu öğrenilen ve Cadde üzerinde karşılaşan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada kim tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen T.D. ve T.D., tüfeklerden çıkan saçmalardan yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Kavgada polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada kavgada karıştığı belirlenen T.D., O.G., T.D., B.D., O.G.  ve T.D., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 kurusıkıdan bozma tabanca, 1 tek kırma av tüfeği, 2 otomatik av tüfeği ve 7 dolu fişek ele geçirildi. Ele geçirilen silahlara muhafaza altına alınırken şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden O.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, T.D., O.G., T.D., B.D. ve T.D., ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.