İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde iki iş yerinde uyuşturucu satıldığına dair bilgi alınması üzerine operasyon düzenlendi.
Operasyonda, şüpheli M.K.’nin 0,15 gr metanfetamin, M.Y’nin üzerinde ise uyuşturucu madde içiminde kullanılan ampul aparat ve aparat içinde metanfetamin ele geçirildi.
Diğer iş yerinde şüpheli İ.G.’nin üzerinde 0,90 gr., S.T.’nin üzerinde ise 1,60 gr metanfetamin maddesi bulundu. İş yerinde yapılan aramada uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirildi.
Öte yandan, şüpheli S.T’ye sokağa çıkma, mesafe ve maske takmamaktan 4 bin 350 TL idari para cezası kesildi.
Gözaltına alına 4 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurmak suçundan gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Kaynak : PHA

GÜNDEM
3 gün önceGENEL
18 gün önceEĞİTİM
29 gün önceGENEL
07 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
07 Aralık 2025GENEL
07 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
07 Aralık 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67145 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30161 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23409 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22468 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18751 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.