DOLAR 38,0606 -0.18%
EURO 43,5021 -0.5%
ALTIN 4.032,07-1,62
BITCOIN 3201728-0,82%
Adıyaman
20°

AÇIK

02:00

İMSAK Vakti

Aydın, Bayram öncesi vatandaşlar ile bir ayara geldi – Videolu Haber

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili ve Ak Parti İl Teşkilatı bayrama sayılı günler kala çarşı esnafları ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı öncesi esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a Milletvekili Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış  ve parti yöneticileri eşlik etti.
Vatandaşların sorun ve isteklerini dinlemek üzere kent merkezinde bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, talep ve sıkıntıları yerinde incelerek not alarak hayırlı işler diledi.

 

Kaynak: PHA
Haberin Videosu :







Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.