DOLAR 32,3728 0.16%
EURO 34,9765 -0.3%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN 22727680,00%
Adıyaman
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

Aydın: Roketsan ile geleceğe gururla ve güvenle bakıyoruz

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Roket Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Roketsan) ziyaret ederek, Genel Müdürü Murat İkinci'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Roketsan’ı ziyaret eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ı Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı ve Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yiğit ve Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci karşıladı.
TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın, Roketsan’ın yaptığı çalışmalar hakkında Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı ve Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Yiğit ve Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci’den bilgi aldı.
“Savunma sanayimize ciddi katkılar sunmaktadır”
Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın,”Başkan Aydın, Özellikle son yıllarda yapılan asırlık hamlelerle Türkiye’miz hem bölgesel hem de küresel anlamda gücüne güç katmaya devam ediyor. Yerli ve milli savunma sanayimizin güzide kuruluşu Roketsan ile geleceğe gururla ve güvenle bakıyoruz. Bu bağlamda ülkemizin roket ve füze alanındaki birinci şirketi olan Roketsan’ın ülkemizin roket ve füze alanında ihtiyaç duyduğu teknolojileri Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere güvenlik güçlerimizin hizmetine sunarak savunma sanayimize ciddi katkılar sunmaktadır.”dedi.
Konuşma sonrasında TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın Roketsan Şeref defterini imzaladı.

 

Kaynak: PHA



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.