Hayatımızı kaybetmemek için mutlaka aşı olunmasının gerekliliğine değinen Başhekim Kömüroğlu, “Adıyaman Ağız ve Diş sağlığı Merkezi’mde 30 Eylül 2021 perşembe günü 4. doz aşımızı olduk. Sağlığımızı ve hayatımızı kaybetmemek için mutlaka aşı olunması gerekiyor. Ben 4 doz aşı oldum. Önce bakanlığımızın önerileri doğrultusunda 2 doz inaktif aşı olduk. Şu anda 2 doz da Biontech aşısı oldum. Herhangi bir yan etkisi olmadı. O yüzden aşı olarak sağlıklı kalabiliriz. Çünkü bu virüsün başka bir ilacı yok virüse karşı tek silah aşıdır. Aşı olalım kovide yakalanmayalım yakalansak dahi hafif atlatalım. Dedikodulara inanarak aşı olmamak korona virüse davetiye çıkarmaktır. Yoğun bakım ünitelerindeki aşısızlar göz önüne alınarak aşılanmamız lazım. Aşı olarak sağlığımızı ve hayatımızı kaybetmeyelim” dedi.
Ağız ve diş sağlığı merkezinde bir aşı odası oluşturulduğunu belirten Başhekim Kömüroğlu, tüm vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde Biontech aşısını randevu almadan gelip yaptırabileceklerini söyledi.
Kaynak: PHA

EĞİTİM
4 saat önceEKONOMİ
7 gün önceGENEL
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
7 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67916 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30905 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24165 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19512 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.