Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Sait Göksu’yu ziyaret etti.
Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Işık, yeniden Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı seçilen Mehmet Sait Göksu’yu ziyaret etti.
Ziyarette ülkede ve kentte yaşanan olaylar ele alınırken ayrıca ekonominin durumu da masaya yatırıldı.
Burada açıklama yapan AGAD Başkanı Aslan, güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Başkanlığı’na seçilen Başkan Göksu’yu tebrik ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Göksu ise, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken çalışmalarında başarı dileğinde bulundu.
Haber Merkezi
GÜNDEM
30 Eylül 2023SİYASET
30 Eylül 2023SİYASET
30 Eylül 2023SİYASET
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023DİĞER HABERLER
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.