DOLAR 32,5766 0.27%
EURO 34,8085 0.05%
ALTIN 2.493,230,37
BITCOIN 20682083,93%
Adıyaman
21°

AÇIK

04:19

İMSAK Vakti

Başkan Binzet’ten erken seçim çağrısı

Başkan Binzet’ten erken seçim çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada hükümetin artık sona yaklaştığını belirterek erken seçim çağrısında bulundu.

ABONE OL
18 Haziran 2022 22:50
Başkan Binzet’ten erken seçim çağrısı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, güncel konulara ve ekonomideki gidişata ilişkin açıklamalarda bulundu. 
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerdeki sert sözlerini değerlendiren Başkan Binzet şöyle dedi:
“AK Parti’nin başındaki küfürbaz adına utanıyorum. Çünkü cumhurbaşkanlığı makamını kirleten bu adam, milletin yarısından fazlasına ağza alınmayacak sözler sarf ediyor, genel başkanımıza ise insan ağzına yakışmayacak sözler söylüyor. Bir ülkenin tüm vatandaşlarını temsil ettiği öne sürülen cumhurbaşkanlığı makamını işgal eden bu adam, bir ülke için ciddi manada utanç verici.”
“Her kelimede zehir saçıyor”
Siyasetin biteceğini fakat nezaket ve saygı devam edeceğini belirten Binzet,”AK Parti’nin başındaki bu küfürbaz ülkenin çivisini çıkardı. Giderayak millete nasıl çektirsem diye düşünmekten kendisini alamıyor. Bir yandan da koltuğu kaybetme korkusuyla her kirli yola bulaşma potansiyeli var. Ekonomiyi batırdığı yetmiyor gibi bunun üstünü örtmek için sağa sola küfür ederek geziyor, konuştuğu her kelimede zehir saçıyor. Ancak bu böyle gitmez. AK Parti’nin başındaki zat, az bir süren kaldı. Artık yolun sonuna yaklaştık. Emekliliğine hazırlan. Millete küfretme, millete ihanet etme. Siyaset biter, nezaket ve saygı devam eder. Bu milletin sana saygısı kalsın istiyorsan artık biraz durul. Ve kaybettiğini kabul ederek erken seçim kararı al. Çünkü ne kadar erken seçim olursa bu milletin huzura erişi o kadar çabuk olur”dedi.

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

This will close in 20 seconds