Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Kap Cami Mahallesindeki Kadın ve Gençlik Merkezlerinde kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman Belediyesi tarafından Kap Cami Mahallesinde hizmet veren Kadın ve Gençlik Merkezini ziyaret ederek, kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları inceledi.
Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezlerindeki kurslara katılan kadınların yapığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkan Kılınç, eserlerin ortaya çıkmasında büyük emek ortaya koyan kurs hocalarını ve kursiyerleri tebrik etti.
Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Kadın ve Gençlik Merkezlerimizi ziyaret ederek kursiyerlerimizin yaptığı çalışmaları inceleme şansı bulduk. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkmış, tüm hocalarımızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum.” dedi.
Haber Merkezi
ASAYİŞ
22 Mayıs 2025GENEL
22 Mayıs 2025GENEL
22 Mayıs 2025ASAYİŞ
22 Mayıs 2025GÜNDEM
22 Mayıs 2025SİYASET
22 Mayıs 2025SİYASET
22 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.