Ziyaretler sırasında açıklama yapan Başkan Kılınç, makamına gelen tüm hemşerileriyle görüştüğünü ve kimseyi geri çevirmediğini belirterek, “Biz halkımızın teveccühü ile bu göreve geldik. Ziyaretimize gelen, istek ve sıkıntılarını iletmek isteyen tüm vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Elimizden gelen bir şey söz konusu ise, ivedilikle yapıyoruz. Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. İnsan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışıyoruz. Fırsat bulduğumuz her an gerek makamımızda, gerekse dışarıda her zaman halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır” dedi.
Başkan Kılınç’la görüşen vatandaşlar ise, çok iyi karşılandıklarını dile getirerek, “Başkanımıza kolay ulaşabiliyor ve bundan memnuniyet duyuyoruz. Bizlere çok ilgili davrandı, sıcak karşıladı. Tüm talepleri tek tek not aldı. Gösterdiği misafirperverlik münasebetiyle kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Kaynak: PHA
ASAYİŞ
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025ASAYİŞ
25 Nisan 2025GÜNDEM
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.