Her fırsatta halkla iç içe olmaya büyük önem gösteren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehir içi ulaşımında faaliyet gösteren Esentepe Minibüs Hattı’nı ziyaret ederek şoförlerle bir araya geldi.
Esentepe Minibüs Hattı çalışanları tarafından karşılanan Başkan Kılınç, minibüs şoförlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Kılınç ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana Adıyaman’da ulaşımı daha sağlıklı bir noktaya getirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, kendilerine her zaman destek olan özel minibüs hattı çalışanlarına da teşekkür etti.
Esentepe Minibüs Kooperatifi şoförleri ise ziyaretinden dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür etti.
Kaynak: PHA




EĞİTİM
17 saat önceEKONOMİ
7 gün önceGENEL
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
7 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67923 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30912 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24173 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19519 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.