Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yoğun mesaisinden kalan zamanlarını vatandaşlarla bir arada geçirmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinin sonuncusunu Karapınar Mahallesi’ne yapan Başkan Kılınç, ziyarete vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de sorunlarını dinledi.
Esnaf ziyareti sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, “Karapınar Mahallesi esnafını ziyaret ederek bol kazançlar dileğinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin kalkınıp gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Kılınç’ı her daim halkın içerisinde görmenin memnuniyetini yaşadıklarını söyleyen esnaflar ise Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür etti.
Kaynak: PHA





SPOR
16 gün önceGENEL
07 Ekim 2026GENEL
07 Ekim 2026GENEL
07 Ekim 2026SİYASET
07 Ekim 2026GENEL
07 Ekim 2026GENEL
07 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69256 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32172 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25497 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22954 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20660 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.