Kahta Belediyesi, mahalle sakinlerinin mevsim koşullarından etkilenmeden konforlu bir şekilde alışveriş yapacağı kapalı semt pazarlarını ilçe genelinde yaygınlaştırıyor.
Cumhuriyet Mahallesinde alt yapı ve zemin dolgu çalışmaları süren semt pazarı inşaatı ile birlikte çevresinde bulunan ve kapalı olan yollarda açılmaya başlandı.
Hizmet üretirken Kahta halkının konforunu ve yaşam standardını yükseltmek hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “’İlçemizin ikinci Çok Amaçlı Kapalı Semt Pazarı’nı Cumhuriyet mahallemizde inşa etmeye başlamış bulunuyoruz. Alt yapı çalışmaları sürdürülen Semt Pazarı’mızın inşaatı ile birlikte çevresinde bulunan ve kapalı olan yolları da açmaya başlıyoruz. 3 Nolu Sağlık Ocağı civarında 1600 metrekare kapalı alandan oluşan projemizin içerisinde 60 metrekare de Muhtar Evi yer alıyor. Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kaynak: PHA






EĞİTİM
17 saat önceEKONOMİ
7 gün önceGENEL
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
7 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67923 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30912 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24173 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19519 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.