Sabah kahvaltısı sonrası açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, öğrencilerin her zaman yanında olduğunu söyledi.
Türkiye’nin neresine giderseniz gidin her zaman bir abiniz olarak yanınızdayım diyen Başkan Yıldırım, “Değerli genç kardeşlerim, düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bizlere bu yıl büyük bir gurur yaşattınız. Gölbaşı ilçemizden Türkiye’nin dört bir yanına çok iyi bölümlere öğrencilerimiz yerleşti. Bu başarı gururunu hayatınız boyunca tekrar tekrar yaşatmanızı temenni ediyorum. Aileleriniz malum pandemi süreciyle çok zor şartlarda sizlere destek olmaya çalışıyor. Bizler belediye olarak her zaman size destek olmaya çalışacağız. Ben başkanınız olarak değil bir abiniz olarak her zaman sizin yanındayım, şahsi cep telefonum hepinizde var istediğiniz zaman her türlü sorunlarınızda yanınızdayız, hiçbir zaman kendinizi gittiğiniz yerde yalnız sahipsiz hissetmeyin. Derslerinizi ihmal etmeyin, bu ülkenin umudu sizlersiniz” dedi.
Kaynak: PHA
ASAYİŞ
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025GENEL
25 Nisan 2025ASAYİŞ
25 Nisan 2025GÜNDEM
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025SİYASET
25 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.