Aile Yılı etkinlikleri kapsamında, Besni Belediyesi tarafından organize edilen “Dünya Bizim Evimiz” adlı çocuk tiyatrosu, Besni Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Etkinlikte çocuklar aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı.
“Şehir ve Kültür Besni Etkinlikleri” kapsamında, Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen tiyatro etkinliğine Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan da katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Tiyatro gösterisi sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Alkan, “Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bu güzel organizasyonda, çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte tiyatro izlemenin mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımız etkinliklerin ve organizasyonların en güzeline layıktır. Onları seviyoruz ve her zaman desteklemeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
VİDEO GALERİ
21 Mayıs 2025GENEL
21 Mayıs 2025GENEL
21 Mayıs 2025VİDEO GALERİ
21 Mayıs 2025GÜNDEM
21 Mayıs 2025SİYASET
21 Mayıs 2025SİYASET
21 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.