Milli takım seçmelerinde Adıyaman’ı temsil eden Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Medine Kılıç ile İdil Cemre Gönder ve Antrenör Mahmut Bozkurt nezaretinde Gençlik ve Spor İl Müdrlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililer ,”Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunca geçen yıl ekim ayında vefat eden antrenör Şener Arslan anısına düzenlenen “2022 Şener Arslan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası” Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda 60 ilden bin 500 sporcunun katılı ile yıldız, genç ve büyükler kategorisinde gerçekleştirildi. Adıyaman’dan şampiyonaya katılarak bileğinin hakkıyla madalyalarını alan sporcularımızdan Medine Kılıç Türkiye 3.cüsü olarak Milli takıma seçildi. Sporcumuz Mayıs ayında Romanya`da yapılacak Avrupa Şampiyonasında, ardından da Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Ben Milli takıma seçilen Medine’ye ve 4. olan Cemre Gönder’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Kaynak: PHA

GENEL
5 gün önceASAYİŞ
5 gün önceSPOR
20 gün önceGENEL
12 Ekim 2026GENEL
12 Ekim 2026GENEL
12 Ekim 2026SİYASET
12 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69266 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32182 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25507 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22960 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20671 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.