Adıyaman’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolaysıyla vatan uğruna şehadete erişen tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okundu.
Ulu Camii’nde okunan mevlid-i şerife, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Doğan, jandarma ve emniyet personeli ile vatandaşlar katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, müftülük görevlileri tarafından ilahiler seslendirildi.
Mevlid programında eller semaya kaldırılarak İl Müftüsü Mehmet Taşçı tarafından vatanın ve milletin mukaddesatı uğruna Çanakkale’den bugüne kadar üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden tüm şehitler için dualar edildi.
Okunan mevlid-i şerif sonrası Adıyaman Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolaysıyla bayrak ve çam fidanı dağıtıldı.
Haber Merkezi

GENEL
2 gün önceGENEL
9 gün önceASAYİŞ
9 gün önceSPOR
25 gün önceGENEL
17 Ekim 2026GENEL
17 Ekim 2026GENEL
17 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69276 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32193 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25516 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22966 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20681 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.