İlçelerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle pazartesi günü eğitime bir gün ara verildiğini ve çocuklara kitap okuma tavsiyesinde bulunan Gölbaşı İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı,”Olumsuz hava koşullarından ötürü 14 Mart pazartesi günü ilçemizde 1 gün süreyle eğitim öğretime ara vermiştir. İyi tatiller çocuklar, kitap okumayı ihmal etmeyin lütfen”dedi.
Yoğun kar yağışı nedeniyle Çelikhan ilçesinde eğitime bir gün ara verildiğini sosyal medya üzerinde duyuran Çelikhan Kaymakamı Abdullah Arsantürk, ise şunları söyledi:
“İlçemiz genelinde devam eden kar yağışı ve buzlanmaya bağlı riskler nedeniyle ilçe geleninde pazartesi günü yüz yüze eğitime bir gün ara verilmiş olup uzaktan eğitim yapacaklardır. Ayrıca hamile ve engelli personeller idari izinli sayılacaktır.”
Kaynak: PHA
ASAYİŞ
23 gün önceGENEL
23 gün önceGENEL
17 Nisan 2025ASAYİŞ
17 Nisan 2025GÜNDEM
17 Nisan 2025SİYASET
17 Nisan 2025SİYASET
17 Nisan 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.