Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Ziraat Bankası Şubesinde 5 yıl müdür olarak görev yapan Şerif Yılmaz Şanlıurfa Balıklıgöl şubesine tayin edilmesiyle boşalan kadroya Şanlıurfa Bozova Şube Müdürü Sıddık Ekrem Gündüz atandı.
Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi doğumlu olan Çelikhan Ziraat Bankası Şube Müdürü Sıddık Ekrem Gündüz yaptığı yazılı açıklamada, Çelikhan Ziraat Bankasına atanmasından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, “Halkın sıcakkanlılığı ve misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler halkımıza hizmet etmek için buradayız. Hemşerilerimizin desteğiyle iyi şeyler yapacağını umuyorum. Burada kaldığım süre içerisinde halkımıza yardımcı olacağız.” dedi.
Kaynak : PHA
VİDEO GALERİ
23 Mayıs 2025GENEL
23 Mayıs 2025GENEL
23 Mayıs 2025ASAYİŞ
23 Mayıs 2025GÜNDEM
23 Mayıs 2025SİYASET
23 Mayıs 2025SİYASET
23 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.