DOLAR 28,9857 0.22%
EURO 31,2838 0.04%
ALTIN 1.891,000,24
BITCOIN 1252777-0,63%
Adıyaman

HAFİF YAĞMUR

12:22

ÖĞLE Vakti

Çelikhan’da kadına yönelik mücadele toplantısı

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Kaymakamı Necdet Uçar başkanlığında kadına yönelik şiddete karşı önlenmesi kanunun uygulamasında koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla toplantı yapıldı.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçe Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar, Belediye Başkanı Mustafa Bulut, kurum amirleri katıldı.

Toplantıda 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Kanunu’nun uygulanmasında koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ve toplumsal farkındalığın arttırılması ile yapılan faaliyetlerin ön plana çıkarılması gündeme alındı.

Kaymakam Uçar, yaptığı açıklamada ilçede aile içi şiddeti, kadına yönelik şiddet olaylarının yaşanmaması, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi için tüm kurum ve kuruluşların sorumluluk bilinciyle çalışması gerektiğini belirtti.

 

Kaynak : PHA






Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.