DOLAR 32,3745 0.15%
EURO 34,9571 -0.36%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Adıyaman
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

CHP Yerel Yönetimler Heyeti’nden belediyelere ziyaret

CHP Yerel Yönetimler Heyeti’nden belediyelere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler Heyeti, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığı’nda, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere ile birlikte Adıyaman’da bulunan CHP’li belediyeleri ziyaret etti.

ABONE OL
6 Ağustos 2022 21:34
CHP Yerel Yönetimler Heyeti’nden belediyelere ziyaret
1

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun başkanlığında Adıyaman’a gerçekleştirilen ziyarete Yerel Yönetimler Heyeti Üyeleri; Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Antalya Milletvekili Cavit Arı katıldı. 
CHP Yerel Yönetimler Heyeti Adıyaman’ı adım adım dolaştı
CHP Yerel Yönetimler Heyeti Adıyaman programı kapsamında Pınarbaşı Belediyesi, Yaylakonak Belediyesi, Şambayat Belediyesi, Kesmetepe Belediyesi, Harmanlı Belediyesi, Gölbaşı Belediyesi ve Tut Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen ziyaretlere CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, İlçe Başkanları ile parti yöneticileri katıldı.
Ziyaret kapsamında Pınarbaşı Belediye Başkanı Mahmut Alan, Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, Kesmetepe Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Harmanlı Belediye Başkanı Ahmet Değirmenci, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç ziyaret edildi. Yapılan çalışmalar yerinde incelenerek, çalışmalar hakkında bilgi alındı.
Yurttaşlarımızı Ceberut Yönetim Anlayışından Kurtarmak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz
Çalışma sonrası değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tutdere, “Bizler Türkiye’nin dört bir yanında milletvekillerimizle, örgütlerimizle çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımızın partimize, yöneticilerimize, vekillerimize çok büyük bir teveccüh var. Bu da Cumhuriyet Halk Partisi kısa süre içerisinde iktidara geleceğinin işareti. Meclis tatile girdiğinden bu yana Adıyaman’da örgütlerimizle, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, yönetici arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımızla bir yumruk olarak birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman’daki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaz boyunca da köylerimizi, beldelerimizi, tüm Adıyaman’ı adım adım gezerek yurttaşlarımızı bu ceberut yönetim anlayışından kurtarmak için çalışmaya devam edecek, mücadelemizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: PHA




Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.