DOLAR 32,5955 0.35%
EURO 34,8324 0.21%
ALTIN 2.508,851,00
BITCOIN 20974431,82%
Adıyaman
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

CHP’li Binzet: En temel ihtiyaç olan su bile karşılanmıyor

CHP’li Binzet: En temel ihtiyaç olan su bile karşılanmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, seçim çalışmaları kapsamında Kahta ilçesinde bulunan köyleri ziyaretinde yaptığı değerlendirmede,

ABONE OL
15 Ocak 2023 21:21
CHP’li Binzet: En temel ihtiyaç olan su bile karşılanmıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyarette vatandaşların sorun, öneri ve taleplerini tek tek dinleyerek CHP’nin vaatlerini de anlattı.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın sevgi ve takdirini kazanan Binzet, geçtiğimiz gün TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile birlikte Kahta İlçesinde bulunan Tütenocak, Akdoğan, Narlıdere, Bağbaşı, Aydınpınar, Narince, Çardak, Hasandiğin, Oluklu, Büyükbağ, Akkavak köylerini ziyaret etti. Vatandaşlarla istişarede bulunan Başkan Binzet, sorun, öner ve talepleri de dinledi. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Binzet, köylülerin bitmek bilmeyen dertlerine CHP’nin çözüm olacağını ifade ederek şunları söyledi:
“Geçen gün Kahta ilçemizde Vekilimiz Tutdere ve parti teşkilatımızla birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Tütenocak, Akdoğan, Narlıdere, Bağbaşı, Aydınpınar, Narince, Çardak, Hasandiğin, Oluklu, Büyükbağ, Akkavak köylerimize gittik. Saha çalışması yaptık. Vatandaşlarımız dertli. Zamlar hayat kalitesini düşürmüş durumda. Adıyaman’da içme suyunu kuyulardan sağlayan köylülerimizin mağduriyeti çok yüksek. Keza elektrik faturaları gün geçtikçe artıyor. Vatandaşlara temel ihtiyacı olan su bile sağlanamıyor. Bizler biliyoruz ki bu sorunlar CHP iktidarında bitecek. Halk refaha kavuşacak.”dedi.
 





Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

This will close in 20 seconds