DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076548-1,31%
Adıyaman
19°

PARÇALI BULUTLU

12:31

ÖĞLE Vakti

CHP’li Bozat’tan Kadir Gecesi mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İnsan Hakları il Temsilcisi Mehmet Levent Bozat, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların mübarek gecesini tebrik etti ve hayırlara vesile olmasını diledi.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir gecesinin mukaddes bir gece olduğuna dikkat çeken Levent Bozat,”On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşarken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece; birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, manevi huzurumuzun artması için de eşsiz bir fırsattır. Cenab-ı Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu gece, bütün günahlarımız için af dilememiz adına da en güzel vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Adıyamanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa ve dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum”şeklinde konuştu.

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

This will close in 20 seconds