Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’ndan (UNDP), Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Çevre İl Müdürlüğü’nden yetkililerin katılması ile gerçekleşen toplantıda kentin katı atık yönetiminin 2050 yılına kadar planlaması yapıldı.
Ortak bir çalışma ile Gaziantep’in ve ilçelerin katı atık yönetiminin nasıl ve nerede olacağı konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.
Gaziantep Bağlarbaşı ve Nizip katı atık depolama alanlarının ‘atık analizleri’ ve mevcut durumlarının gözden geçirilip ilgili kurumların yapması gereken konular üzerinde durulan toplantıda; katı atıkların depolanması ve berteraf edilmesi konuşuldu.
UNDP yetkililerin öneri ve destekleri ile gelecekte oluşabilecek katı atık sıkıntılarının yaşanmaması adına fikir ve projelerin tartışıldığı çalıştayda bir de detaylı rapor hazırlandı.
Çalıştaydan çıkan sonuçlara göre hareket edilmesi katı atık yönetiminin buna göre yönetilmesi kararına varıldı.
Kaynak : PHA

EĞİTİM
9 gün önceGENEL
17 gün önceKÜLTÜR - SANAT
19 gün önceGENEL
20 gün önceKÜLTÜR - SANAT
17 Kasım 2025KÜLTÜR - SANAT
17 Kasım 2025GENEL
17 Kasım 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
66914 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
29934 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23178 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22451 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18521 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.