10 Aralık 1948 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda kabul edilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesinin 72. yıldönümü ve Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Vali Yardımcısı Bedirhan İmamoğlu Başkanlığındaki İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Vali Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret etti.
Valilik Makamında kabul edilen İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Vali Çuhadar’a çiçek takdim etti.
İl İnsan Hakları Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Çuhadar, kurul üyeleri ile makamında bir süre sohbet ederek, İl İnsan Hakları Kurulunun Adıyaman’da gerçekleştirdiği faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak : PHA



GÜNDEM
2 gün önceGENEL
17 gün önceEĞİTİM
28 gün önceGENEL
05 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
05 Aralık 2025GENEL
05 Aralık 2025KÜLTÜR - SANAT
05 Aralık 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67130 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30144 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23394 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22468 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18734 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.