Kahta Adliyesi’nde görevli iken başka bölgelere tayini çıkan hakim ve savcılarımıza veda gecesi düzenlendi.
Geceye, Kaymakam Abdil Koç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adıyaman Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Soner Sağıroğlu, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, İlçe Emniyet Müdürü Oray Yeniay, İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Ceran, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, adli kararnamesiyle görev yeri değişen Savcılar Ali Katmerci, Adnan Doğan, Hakim Elif Müge Çakırtaş Durmuş ve İcra Müdürü Mehmet Celalettin Polat ile görevi devam eden diğer hakim ve savcılar ve adliye personelleri katıldı.
Geceye izinli oldukları için tayini çıkan Ahmet Koparan ve Hakim Mustafa Onur katılmadı.
Kaymakam Abdil Koç, burada yaptığı konuşmasında, “Görev yerleri değişen hakim, savcılarımıza ve icra müdürümüze Kahta’ya yapmış oldukları hizmet ve katkılardan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinde ve yaşamlarında üstün başarılar ve mutluluklar diliyorum.” dedi.
Kaymakam Abdil Koç, veda gecesinin sonunda hakim ve savcılara teşekkür plaketi verdi.
Kaynak : PHA
VİDEO GALERİ
23 Mayıs 2025GENEL
23 Mayıs 2025GENEL
23 Mayıs 2025VİDEO GALERİ
23 Mayıs 2025GÜNDEM
23 Mayıs 2025SİYASET
23 Mayıs 2025SİYASET
23 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.