DOLAR 28,9267 -0.02%
EURO 31,8111 -0.05%
ALTIN 1.899,32-0,09
BITCOIN 1090522-0,73%
Adıyaman

KAPALI

05:45

İMSAK Vakti

Kahtalı ressamdan milyonluk sanat eseri

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencisi genç sanatçı Habib Sivil’in 'Özgürlüğün Kilitleri' adlı eseri rekor bir fiyatla satışa sunulacak.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ocak ayı içerisinde İstanbul Beşiktaş’taki Lavisione Art Gallery’de sergilenecek olan eserin 2 milyonun üzerinde rekor bir fiyatla satışa sunulacağı öğrenildi.
Adıyaman’ın Güzel Sanatlar Lisesi’nde başlayan sanat yolculuğuna, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliği ile eğitimine akademik olarak devam eden genç sanatçı Habib Sivil, daha önce de annesinin gördüğü rüyadan ilham alarak Şehit Ömer Halisdemir’i tuvale olarak çizdi. Daha sonra resmi annesinin yazdığı mektup ile şehidin ailesine görüştü.
‘Özgürlüğün Kilitleri’ eseri Salvatore sergisine katılacağını belirten genç sanatçı Habib Sivil, canlı sanat performansı ile eserini destekleyeceğini ve manifestosu ile birlikte iç benlik ve dış benliğin yansımasını sergileyeceğini söyledi.

 

Kaynak: PHA


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.