DOLAR 35,5594 0.16%
EURO 36,5618 -0.36%
ALTIN 3.080,73-0,39
BITCOIN 37068684,21%
Adıyaman

KAPALI

02:00

İMSAK Vakti

Kalıcı deprem konutlarındaki çalışmalar değerlendirildi

Kalıcı deprem konutlarındaki çalışmalar değerlendirildi

ABONE OL
9 Temmuz 2024 13:34
Kalıcı deprem konutlarındaki çalışmalar değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman’da, kalıcı deprem konutlarındaki çalışmalar masaya yatırıldı.

Vali Yardımcıları Haftalık Değerlendirme Toplantısı Vali Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen ile AFAD İl Müdürü İshak Cindioğlu, vali yardımcıları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Adıyaman merkez ve köylerinde TOKİ Kalıcı Afet Konutlarının hak sahipleri, konut teslim süreçleri, alt yapı çalışmaları ile sahadaki son durum ele alınarak vatandaşlara farklı alanlarda verilen hizmetlerde yaşanan eksiklikler ve aksaklıkların giderilmesiyle ilgili hususlar istişareler edildi. Toplantıda, çözüm önerileri ile bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Image
Image

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.