Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde polis ekiplerince merkezindeki okul çevrelerinde sıkı denetim yaptı.
Kâhta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezindeki okulların çevresinde şüpheli yaya ve araçları durdurarak arama yaptı. Yapılan denetime Kâhta İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler de destek verdi.
Yapılan denetimler kapsamında okul önlerinde ve işlek noktalarda uygulama noktaları oluşturularak durdurulan araçlar ve sürücüler denetlendi. Araçlar ve sürücüler didik didik aranarak herhangi bir suç unsuru olup olmadığı kontrol edildi. Polis ekipleri ilçe merkezindeki okul çevrelerinde bulunan mekânlarda da sıkı denetimler gerçekleştirerek, ayrıca şüpheli gördüğü yayalarda da üst araması yaptı.
Haber Merkezi






GENEL
8 saat önceGENEL
7 gün önceASAYİŞ
7 gün önceSPOR
23 gün önceGENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026GENEL
15 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69272 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32189 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25513 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22964 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20678 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.