KİMDER tarafından Kuran-ı Kerim’i sevdirmek ve okutmak amacıyla ortaokullarda eğitim gören yaklaşık 300 öğrenciye Kuranı Kerim hediye edildi.
Kaymakam Selami Korkutata ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ile KİMDER Başkanı Osman Dündar, öğrencilerle sohbet ederek kitap okunması doğrultusunda tavsiyelerde bulundu.
Şehit Murat Toprak Ortaokulu, Hacıbey Ortaokulu ve Celal Bayar Ortaokulunda düzenlenen programa Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, İlçe Milli Eğitim Müdür Lütfü Başli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek ve KİMDER Başkanı Osman Dündar katıldı.
Kaynak: PHA







GENEL
5 gün önceASAYİŞ
5 gün önceSPOR
20 gün önceGENEL
12 Ekim 2026GENEL
12 Ekim 2026GENEL
12 Ekim 2026SİYASET
12 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69266 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32182 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25507 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22960 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20671 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.