DOLAR 36,2388 0.35%
EURO 38,0197 0.32%
ALTIN 3.360,93-1,10
BITCOIN 3532542-0,26%
Adıyaman

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

Kısıtlama sürecinde restoran ve dükkanlar sipariş hizmeti verdi

Adıyaman'da 24 saat sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günün akşamında cadde ve sokaklar boş kalırken esnaflar iş başında idi.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelgeler kapsamında salgının önüne geçilmesi amacıyla haftasonları 2 gün (56 saat) sokağa çıkma kısıtlanması uygulandı.

Uygulamanın 24. saatinde Adıyaman’da sessizlik hakimdi.

Cuma akşamı saat 21.00’dan itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla çalışan yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutuldu.

Market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemiş dükkanları 10.00-17.00 saatleri arasında yürüme mesafesinde bulunan vatandaşların alışverişlerini yapabileceği şekilde açık bulunduğu Adıyaman’da, vatandaşlar genelde sokağa çıkmamayı tercih etti. 

Alışveriş ve yemek siparişleri kısıtlama sürecinde sabah saat 7:00’den akşam saat 20:00’ye kadar sipariş verilebilecek.

Kaynak : PHA





Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.