DOLAR 32,3786 0.17%
EURO 35,0424 -0.17%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN 2262862-0,61%
Adıyaman
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK Vakti

Levent Bozat: Alevi kardeşlerimize yapılan saldırıyı kınıyorum

Levent Bozat: Alevi kardeşlerimize yapılan saldırıyı kınıyorum

CHP Adıyaman İl Hukuk ve Seçim İşleri İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Levent Bozat, Alevi STK'larına ve Cemevlerine yönelik saldırıdan büyük üzüntü duyduğunu dile getirerek,

ABONE OL
4 Ağustos 2022 10:46
Levent Bozat: Alevi kardeşlerimize yapılan saldırıyı kınıyorum
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da Alevi vatandaşların inançlarını hedef alan saldırılara tepkiler devam ediyor. Saldırılarda provokasyon olasılığı üzerinde duran siyasiler vatandaşları tahriklere kapılmamaları konusunda uyarıyor. Saldırıların faili olaydan kısa süre sonra Ankara emniyeti tarafından yakalanarak ilgili soruşturma başlatıldı.
Olayın en kısa sürede aydınlatılarak toplumun rahatlatılması gerektiğinin altını çizen CHP Adıyaman İl Hukuk ve Seçim İşleri il başkan Yardımcısı Av. M.Levent Bozat, vatandaşların bu süreç içesinde sağduyulu olmasını ve kanunlara güvenmesini istedi. 
Bozat, “Geçmişten beri bu tür etnik guruplara benzer saldırılar oluyor. Bu ve benzeri tuzak ve provokasyonlara rağmen kardeşliğimizi bozamadılar, yine bozamayacaklar. Millet olarak bu tür olaylara ezelden beri pirim vermedik. Bu günden sonra da gönüllerimizi bir tutmaya devam edeceğiz. Olayın faili yakalandı. En kısa sürede soruşturmayı tamamlayıp olayların iç yüzünü kamuoyuna anlatılması gerekir. Toplumun bu konuda aydınlatılmaya ve rahatlamasına ihtiyaç vardır. Türk polisine bu konu da güvencimiz tamdır. ” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.