Adıyaman Belediyesi tarafından şehir genelindeki parklarda sürdürülen yenileme çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Jandarma Er Osman Demir Parkında zemin döşeme çalışması gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Jandarma Er Osman Demir Parkındaki kauçuk zemin çalışmasının tamamlandığını belirterek, çalışmaların ihtiyaç duyulan diğer parklarda da gerçekleşeceğini söyledi.
Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ve ekiplere teşekkür etti.
Kaynak: PHA
GENEL
12 Şubat 2025VİDEO GALERİ
12 Şubat 2025GÜNDEM
12 Şubat 2025SİYASET
12 Şubat 2025SİYASET
12 Şubat 2025GÜNDEM
12 Şubat 2025DİĞER HABERLER
12 Şubat 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.