Şehit Hava Piyade Uzman Çavuş Mahmut Güleş’in ailesi tarafından merkeze bağlı Doyran köyünde düzenlenen mevlit programına, şehidin ailesi başta olmak üzere, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, milletvekilleri İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Yasin Gündoğmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi ve vatandaşlar katıldı.
Öğle namazına doğru başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Vatan, bayrak, ezan, namus ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden şehit Uzman Çavuş Mahmut Güleş ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.
Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Vali Mahmut Çuhadar, Şehit Hava Piyade Uzman Çavuş Mahmut Güleş’in kardeşlerine başsağlığı ve sabır dileyerek, yalnız olmadıklarını ve devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.
Kaynak: PHA





EĞİTİM
2 gün önceGENEL
10 gün önceKÜLTÜR - SANAT
12 gün önceGENEL
13 gün önceKÜLTÜR - SANAT
10 Kasım 2025KÜLTÜR - SANAT
10 Kasım 2025GENEL
10 Kasım 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
66827 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
29853 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23089 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22447 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18438 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.