Alınan bilgilere göre, Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ile Gerger İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından alınan bir istihbarat çalışmasında Çamiçi köyünde B.K’ye ait evde tabanca üretimi yapıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Silah ve mühimmat arama köpeğinde katıldığı operasyonda evde yapılan aramada, 1 kurusıkı tabanca ve şarjör, 40 kurusıkı tabanca fişeği, 5 7.65 mm çapında tabanca fişeği, 1 av tüfeği, 7.12 cal fişek ve silah yapımında kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.
Evde bulunan malzemelere muhafaza altına alınırken B.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: PHA

GENEL
3 saat önceGENEL
13 Ocak 2026GÜNDEM
13 Ocak 2026GENEL
13 Ocak 2026EĞİTİM
13 Ocak 2026GENEL
13 Ocak 2026KÜLTÜR - SANAT
13 Ocak 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67563 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30573 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23829 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22489 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19170 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.