İlçede Ahmet Yokuş ve sayfa üyeleri tarafından ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle sosyal medya üzerinden toplanarak aralarında topladıkları para ile ilçede ihtiyaç sahibi 13 engelliye hediye, elbise ve ayakkabı hediye etti.
Sosyal medya üzerinden destek veren gençlerden Yavuz Kaya, “Daha önce sosyal medya üzerinden toplandığımız arkadaşlarımız ile böyle bir çalışma yaptık. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Allah’ın kusursuz rahmeti, görmeyenin gözü duymayanın kalbisin, işitmek kulağın duymak ise kalbin işidir; ben seni duyabiliyorum. En büyük engel sevgisizliktir ön yargıdır, kardeşlik engel tanımaz. Sen eksik değilsin, sen yoksan biz birer eksiğiz.”dedi.
Engelli çocuk sahibi Abubekir Dereci ise “3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum. Herkese sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Engelsiz bir yaşam için el ele diliyorum.” dedi.
Kaynak : PHA
ASAYİŞ
08 Aralık 2023GÜNDEM
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023SİYASET
08 Aralık 2023GÜNDEM
08 Aralık 2023DİĞER HABERLER
08 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.