THY, 28 Şubat öncesinde düzenlenen ve 6 Şubat-31 Mayıs arasındaki tüm yurt içi ile deprem bölgesi varışlı/çıkışlı yurt dışı uçuşların biletlerinin ücretsiz olarak değiştirebileceğini veya kesintisiz olarak iade edilebileceğini duyurdu.
THY’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “28 Şubat ve öncesinde düzenlenmiş olması koşuluyla 6 Şubat-31 Mayıs (dahil) 2023 tarihleri arasında olan tüm yurt içi ve Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Adıyaman, Hatay, Elazığ varışlı/çıkışlı yurt dışı uçuşlarınızı ücretsiz olarak değiştirebilir veya biletlerinizi kesintisiz olarak iade edebilirsiniz.” denildi.
Açıklamada, iade ve değişim işlemlerinin 31 Mayıs’a kadar THY’nin internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden yapılabileceği belirtildi.
(İLKHA)
SİYASET
31 Mart 2023SİYASET
31 Mart 2023SİYASET
31 Mart 2023GÜNDEM
31 Mart 2023DİĞER HABERLER
31 Mart 2023GÜNDEM
31 Mart 2023EKONOMİ
31 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.