Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İlimiz merkeze bağlı Eskihüsnümansur Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Çuhadar ile beraber ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Işık’ta yer aldı. Vali Çuhadar köy girişinde köy muhtarı Ferhat Olgun ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Fatih Olgun ve vatandaşlar tarafından karşılanırken muhtar Olgun’dan köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı.
Daha sonra vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Çuhadar, onlarla bir süre sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. Eskihüsnümansur köyü sakinleri yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.
Ziyaretleri sırasında Vali Çuhadar, beraberindekilerle birlikte Eskihüsnümansur Köyüne Olgunlar tohumculuğa ait Üretim yapan fabrikayı ziyaret ederek, Fabrika hakkında ilgililerden bilgiler alan Çuhadar, başarılarınızın devamını diledi. Vali Çuhadar programın ardından köyden ayrıldı.
Haber Merkezi







EĞİTİM
5 saat önceEKONOMİ
7 gün önceGENEL
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceEKONOMİ
7 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
7 gün önce
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
67916 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30905 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24165 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22517 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
19512 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.