DOLAR 28,9208 0.08%
EURO 31,4850 -0.1%
ALTIN 1.924,021,84
BITCOIN 11406021,96%
Adıyaman
10°

AÇIK

12:21

ÖĞLE Vakti

Vali Çuhadar’dan vatandaşlara teşekkür mesajı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan genelgeyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına uyum sağladıkları için sosyal medya hesabından vatandaşlara teşekkür etti.

ABONE OL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Çuhadar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan genelgeyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşları maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda uyarırken kısıtlamaya uyulduğu için ise teşekkür etti.

Vali Çuhadar, şu ifadelere yer verdi:

“Sağlıklı ve mutlu yarınlar için 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve alınan tedbirlere riayet ederek evlerinden çıkmayan her bir kardeşimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Lütfen kısıtlama sonrasında da zorunlu haller dışında evlerimizde kalarak mücadeleye devam edelim. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle hayırlı geceler diliyoruz.”

Kaynak : PHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r-tüm-haberler-bilesen
300x250r-tüm-haberler-bilesen-2

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.