Vali Mahmut Çuhadar, mesajında,”İnsanlık medeniyetinin ve Anadolu kültürünün en kadim değerleriyle harmanlandığı bu müstesna şehirde yeni bir yılı daha karşılamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sevinçleriyle ve hüzünleriyle 2021 yılını geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle karşılamaya hazırlandığımız 2022 yılının ülkemiz başta olmak üzere kadim şehrimiz Adıyaman’ımıza, dünyaya ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin ve ilimizin kalkınması, gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek, geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor. İnanıyorum ki, Devletimizin ve Hükümetimizin sağladığı imkanlarla 2021 yılında bütün kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte halkımızın yakın desteğiyle koordinasyon içerisinde ilimiz adına gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmalar, 2022 yılında da artarak devam edecektir” dedi.
Tüm yurt sathında olduğu gibi Adıyaman’da da gerekli önlem ve tedbirler alındığını belirten Vali Mahmut Çuhadar, mesajının devanımda şunları söyledi:
“Yeni yılda da Adıyaman’ımızı daha ileri noktalara taşımak için kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri en iyi ve en kaliteli bir şekilde sunmak amacıyla vatandaş memnuniyetini önceleyen hizmet anlayışı ve her zaman ilk günkü heyecan ve özveri ile var gücümüzle çalışarak ilimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Her şeyin en iyisine, en güzeline lâyık olan Adıyamanlı hemşerilerimizin yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak amacıyla, tüm yurt sathında olduğu gibi ilimiz genelinde de Valiliğimizce gerekli önlem ve tedbirler alınmıştır. Bu duygularla yeni umutlarla karşıladığımız 2022 yılının, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyor, Adıyamanlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, çalışma arkadaşlarımın, her kademedeki kamu personelimizin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Kaynak: PHA

GENEL
7 gün önceASAYİŞ
7 gün önceSPOR
23 gün önceGENEL
14 Ekim 2026GENEL
14 Ekim 2026GENEL
14 Ekim 2026SİYASET
14 Ekim 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
69271 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
32188 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
25512 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22963 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
20677 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.