Vali Varol, Sümerevler Mahallesi’nde devam eden inşaatın mevcut durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Osman Varol, projenin kısa sürede tamamlanarak çiftçilere ve üreticilere modern, konforlu bir hizmet ortamı sunmasını temenni etti.
Vali Varol, “Modern mimarisi ve donanımlı altyapısıyla çiftçilere ve üreticilere daha iyi koşullarda hizmet sunmayı amaçlayan yeni hizmet binasının tamamlandığında il ve bölge tarımına önemli katkılar sağlayacaktır. Yeni hizmet binasının Adıyaman’a, çiftçilere ve üreticilere hayırlı olması dileğinde bulunuyoruz.”dedi.
Kaynak : PHA





EĞİTİM
1 saat önceEKONOMİ
6 gün önceGENEL
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceEKONOMİ
6 gün önceBELİRLİ GÜN VE HAFTALAR
6 gün önce
1
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
30903 kez okundu
2
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
24162 kez okundu
3
Yeniden Refah’tan dikkat çeken Soylu-Özdağ çağrısı
13693 kez okundu
4
Sivas’ta on binler Doğu Türkistan ve Filistin için ayakta
12896 kez okundu
5
BMC VE MİLLİ TANK ALTAY
10383 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.