Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tanışma ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tanışma ve değerlendirme toplantısı yaptı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Eğitimin en tepesinde çalışanlar olarak, bize verilen görevi sevgi, saygı ve ciddiyet içerisinde hep birlikte yerine getireceğiz, şimdiden tüm çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.
Toplantıya ayrıca Maarif Müfettişler İl Koordinatörü Atıf Bostancı'da katıldı.
Haber Merkezi

EĞİTİM
12 saat önceGENEL
9 gün önceKÜLTÜR - SANAT
11 gün önceGENEL
11 gün önceKÜLTÜR - SANAT
08 Kasım 2025KÜLTÜR - SANAT
08 Kasım 2025GENEL
08 Kasım 2025
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
66813 kez okundu
2
Başkan Aydın: Enerjimizi Adıyaman için harcıyoruz
29839 kez okundu
3
SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi
23076 kez okundu
4
YKS Adıyaman’da Yapılabilecek
22447 kez okundu
5
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hemşirelik Haftası kutlandı
18425 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.