Adıyaman’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kahta Büro Amirliği ekiplerince koordineli yürütülen çalışmalar neticesinde, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen bir şahsa yönelik operasyon gerçekleştirildi.
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen planlı operasyonda, R.K. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada 138 gram sentetik kannabinoid ham maddesi ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.
Gözaltına alınan R.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve zehir tacirlerine hiçbir şekilde geçit verilmeyeceğini vurguladı.
Kaynak : PHA
SPOR
11 gün önceGENEL
03 Ekim 2026GENEL
03 Ekim 2026GENEL
03 Ekim 2026SİYASET
03 Ekim 2026GENEL
03 Ekim 2026GENEL
03 Ekim 2026
1
Motosiklet yayaya çarptı: 2 yaralı – Videolu Haber
6109 kez okundu
2
Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti
5818 kez okundu
3
Adıyaman’da PKK operasyonu: 1 tutuklama
4628 kez okundu
4
Adıyaman K-1 Konteyner Kent’te su isyanı: Çöp konteynerleriyle yol kapattılar
4488 kez okundu
5
Yaşlı kadın yalnız yaşadığı evde ölü bulundu – Videolu Haber
3658 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.